NAVIGATION
DELEN
ADRES Lemselosestraat 4 7595 MN Weerselo
CONTACT e: info@bistrobels.nl t: 0541-661221
     
Voorgerechten en  soepen Runder carpaccio, Carpaccio van ’t rund besprenkeld met pestodressing, gegarneerd met pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Vitello tonato, Zacht gegaard kalfsmuis geserveerd met een grove tonijnmayonaise, kappertjes, rode ui en Parmazaanse kaas.     Champignon Dordogne, Champignons in een jasje van bierbeslag, geserveerd met koude knoflooksaus. Bonbon van zalm, Gevuld met garnalen, appel en rozijnen. Gambas op Oosterse wijze,     Salade asperges, Geserveerd met ham van t’ scharrelvarken. (seizoensgerecht) Licht gebonden tomatensoep, Gevuld met balletjes. Goed gevulde groentesoep, Aspergesoep, Gevuld met stukjes asperges. (seizoensgerecht)
Menukaart

Desserts

Drieluik, Varriatie van 3 dessert.     Chocolademousse, In combinatie met een witte chocoladeparfait.
Crème brûlée, Geserveerd met vanille ijs.     Aardbeien á la Romanoff, Verse aardbeien met aardbeienijs en Romanoff. (seizoensgerecht) Nuts on ice, Combinatie van walnoten ijs, vanille ijs en karamelsaus.

Kinder gerechten

Hoofdgerechten Kroket, frikadel of kipnuggets, Geserveerd met frietjes en appelmoes. PRIJS: € 5,75     Biefstukje of schnitzeltje, Geserveerd met frietjes en appelmoes. PRIJS: € 8,50 Stukje zalm, Geserveerd met frietjes. PRIJS: € 8,50
Voorgerechten Klein kopje tomaten soep, PRIJS: € 3,25     Meloen cocktailtje, PRIJS: € 3,75 Dessert Kinderijsje, PRIJS: € 3,50
Bels Specials
18.   95 24.  95   95 28. hoofdgerecht 2 gangen 3 gangen
Hoofdgerechten Entrecote, Van het Limousin rund uut Twente, geserveerd met een romig pepersaus. (streekgerecht) Stoofpotje van lamsvlees uut Twente, Met lamsvlees uut Lemsel en lentegroenten. (streekgerecht) Schnitzel klassiek, Gebakken schnitzel geserveerd met gebakken uien en champignons of champignonroomsaus.     Varkenshaasspies, Royale spies geserveerd met satésaus en kroepoek of champignonroomsaus.    Oosters pannetje, Gebakken ossenhaaspuntjes op Oosterse wijze. Zalm, Gebakken zalm geserveerd met een witte wijnsaus. Kabeljauw, Gebakken kabeljauw geserveerd met een tomatensaus. Asperges traditioneel, Asperges met ham, ei en een botersaus. (seizoensgerecht) Vegetarische pasta, Pasta met verse bospaddenstoelen. Hoofdgerechten worden geserveerd met friet of gebakken aardappeltjes naar keuze en rauwkost.
Ervaar het zelf …
het leven smaakt beter bij bels!
Carpaccio XXL, Carpaccio van `t rund besprenkeld met pestodressing, gegarneerd met gebaken champignons, pijnboompitten en Parmezaanse kaas € 11,95 Entree palet “Bels”,  Samenstelling van een proeverij van 5 voorgerechten € 12,50 Biefstuk van de haas, Geserveerd met gebakken uien en champignons PRIJS: € 25,50 Runder ribeye (300 gr), Imposante runder ribeye, geserveerd met een kruidenboter of saus naar keuze. PRIJS: € 25,50 Zalm, Geserveerd met gebakken uien en champignons. PRIJS: € 25,50
NAVIGATIE
DELEN
ADRES Lemselosestraat 4 7595 MH Weerselo
CONTACT e: info@bistrobels.nl t: 0541-661221
     

Desserts

Kinder gerechten

Voorgerechten Klein kopje tomaten soep, PRIJS: € 3,25     Meloen cocktailtje, PRIJS: € 3,75 Hoofdgerechten Kroket, frikadel of kipnuggets, Geserveerd met frietjes en appelmoes. PRIJS: € 5,75     Biefstukje of schnitzeltje, Geserveerd met frietjes en appelmoes. PRIJS: € 8,50 Stukje zalm, GGeserveerd met frietjes. PRIJS: € 8,50 Dessert Kinderijsje, PRIJS: € 3,50
Bels Specials
18.   95 hoofdgerecht   24.   95   95 28. 2 gangen 3 gangen
Voorgerechten en  soepen Runder carpaccio, Carpaccio van ’t rund besprenkeld met pestodressing, gegarneerd met pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Vitello tonato, Zacht gegaard kalfsmuis geserveerd met een grove tonijnmayonaise, kappertjes, rode ui en Parmazaanse kaas.     Champignon Dordogne, Champignons in een jasje van bierbeslag, geserveerd met koude knoflooksaus. Bonbon van zalm, Gevuld met garnalen, appel en rozijnen. Gambas op Oosterse wijze,     Salade asperges, Geserveerd met ham van t’ scharrelvarken. (seizoensgerecht) Licht gebonden tomatensoep, Gevuld met balletjes. Goed gevulde groentesoep, Aspergesoep, Gevuld met stukjes asperges. (seizoensgerecht)
Hoofdgerechten Entrecote, Van het Limousin rund uut Twente, geserveerd met een romig pepersaus. (streekgerecht) Stoofpotje van lamsvlees uut Twente, Met lamsvlees uut Lemsel en lentegroenten. (streekgerecht) Schnitzel klassiek, Gebakken schnitzel geserveerd met gebakken uien en champignons of champignonroomsaus.     Varkenshaasspies, Royale spies geserveerd met satésaus en kroepoek of champignonroomsaus.    Oosters pannetje, Gebakken ossenhaaspuntjes op Oosterse wijze. Zalm, Gebakken zalm geserveerd met een witte wijnsaus. Kabeljauw, Gebakken kabeljauw geserveerd met een tomatensaus. Asperges traditioneel, Asperges met ham, ei en een botersaus. (seizoensgerecht) Vegetarische pasta, Pasta met verse bospaddenstoelen. Hoofdgerechten worden geserveerd met friet of gebakken aardappeltjes naar keuze en rauwkost.
Menukaart
Ervaar het zelf …
het leven smaakt beter bij bels!
Carpaccio XXL, Carpaccio van `t rund besprenkeld met pestodressing, gegarneerd met gebaken champignons, pijnboompitten en Parmezaanse kaas € 11,95 Entree palet “Bels”,  Samenstelling van een proeverij van 5 voorgerechten € 12,50 Biefstuk van de haas, Geserveerd met gebakken uien en champignons PRIJS: € 25,50 Runder ribeye (300 gr), Imposante runder ribeye, geserveerd met een kruidenboter of saus naar keuze. PRIJS: € 25,50 Zalm, Geserveerd met gebakken uien en champignons. PRIJS: € 25,50
Crème brûlée, Geserveerd met vanille ijs.     Aardbeien á la Romanoff, Verse aardbeien met aardbeienijs en Romanoff. (seizoensgerecht) Nuts on ice, Combinatie van walnoten ijs, vanille ijs en karamelsaus.
Drieluik, Varriatie van 3 dessert.     Chocolademousse, In combinatie met een witte chocoladeparfait.
Bistro ‘n Bels
Bistro ‘n Bels